Home
KNJIGE TEKSTOVI LINKOVI KONTAKT KUPOVINA
 

 

 

INTERVJU
Ogledalo u broju 79 objavljuje drugi deo intervjua sa Dejanom Lučićem, o malo poznatim a veoma važnim pitanjima

Žilava je srpska nada


• Ko su Dinarci • Srpsko pismo “srbica” prvo pismo na Planeti – starije šest hiljada godina od Hrista • Kako Srbi da sačuvaju Kosmet • Šta je uzrok naše sudbine i kakve nam još zavere pripremaju vladari iz senke • Ko je Hrvatima dao licencu za ubijanje Srba • Da li će se Hrvatska graničiti sa Rumunijom • Mogu li Srbi obnoviti svoju obaveštajnu službu u Evropi • Zašto rasrbljavanje Evrope traje osam hiljada godina

Pogledajte knjigu


• Gospodine Lučiću, otkrili ste nam tajnu Aškenaza, oni su Hazari... Ko su Sefardi, da li su oni pravi Jevreji?
– Duga je to priča... Moram da krenem od autohtone “Dinarske rase”, visoke, sa kukastim nosem... To su pretežno Srbi ili su to bili.

Pogledajte knjigu


• Ko su “Dinarci”?
– Niko ne osporava da je “Dinarska rasa” nastala na ovom tlu. Niko ne osporava da su to pretežno Srbi, a u isto vreme nam poturaju priču da smo mi došljaci. Kada kažem “pretežno” mislim da su ovi Dinarci pod uticajem Vatikana postali i Hrvati, Crnogorci, Slovenci, a pod uticajem istorije Bugari, Spartanci, Makedonci, Rumuni... Dinarska rasa pokriva liniju od područja Alpa do Karpata, a onda na jug do Anadolije i ostrva između današnje Grčke. Nekada nije postojalo Jadransko more, pa je ta Dinarska rasa nastala i na Apeninskom tlu, današnja Italija. Ti Dinarci se nazivaju Vendi i Veneti na severu i Etrurci na jugu. Glavni gradovi severa bili su, a i danas su Milan, a po Vendima Venecija. Na jugu su bili gradovi Cera i Gorčin, na čijim su temeljima potomci Trojanaca stvorili Rim. Promenom klime ti Dinarci, pelasti(pelast), tako se zvao Balkan, su se spuštali na jug. Oni su sa sobom nosili svoje pismo “srbicu” koju danas zovu i “vinčansko pismo” i “etrursko pismo”. O tome je dosta pisao dosta pokojni profesor Pešić. To pismo “srbica” je naša današnja “ćirilica”... Ćirilo i Metodije su “otkrili” ono što je bilo otkriveno 6.000 godina pre Hrista. Njihovo navodno otkriće je plagijat “srbice” koje je prvo pismo na planeti Zemlji i do dana današnjeg je najsavršenije – fonetsko pismo.

Feničani su stvorili Izrael


• Gospodine Lučiću da se vratimo na Dinarce...
– Slažem se. Pelaste koji se spuštaju kopnom na Malu Aziju i na Bliski istok, gde naseljavaju prostor... Prelaz preko mora između Evrope i Azije i danas se naziva Dardaneli, po jednom nazivu ovih naših predaka, Dardanci.
Ovi Balkanci, Dinarci, Dardanci, Pelasti naseljavaju današnju Siriju, Irak, Liban i oni su Sefardi u Izraelu.

Pogledajte knjigu


• Kako?
– Državu Izrael stvorili su Feničani kao vazalnu državu, jer su im divlja jevrejska plemena napadala karavane. Feničani su držali rutu između Egipta i Vavilona i država koje su ga nasleđivale. Da bi lakše kontrolisali te pljačkaške akcije stvorili su im državu i instalirali su im svog agenta za kralja... Bio je to Dinarac da-VID. Feničani su došli sa Balkana. Oni su, kao što rekoh, Dinarci. Njihovo pismo je proizašlo iz srbice. Protivnik ove tajne operacije bio je drugi Dinarac (Srbin) po nadimku Sisoje. Da-VID (David), (Vid je staro srspko božanstvo) je imao prvo iskušenje kao kralj novoformirane države, trebao je da stekne ugled među Jevrejima. Sukob Davida sa Sisojem možda je bio i fingiran uglavnom Sisoje i David su se dogovorili da rat zamene dvobojem. Umesto Sisoja koji je bio star borio se njegov predstavnik, egzemplar visokih Dinaraca, čovek sa planine Golije, koga su zvali Golijat. Kraj svi znamo, David je praćkom oborio Golijata i tako stekao ugled.


David i kasnije Solomon bili su vazali Feničana i dobro plaćeni da kontrolišu pljačkaške pohode Jevreja. U okviru patronata nad ovom dinastijom, Solomonu je podignut dvorac i hram za verske obrede. Mecena je bio kralj Feničana Hiram, a graditelj tog hrama je bio njegov imenjak Hiram Abif, koga su Jevreji hteli da iskoriste kako bi došli do većih nadnica, pa si ga na kraju i ubili, otkrivajući nam svoju šifru.
Elem, kada je Aleksandar Karanović (Aleksandar Veliki) isto Dinarac pošao putem osvajanja svojih predaka, došao je do Jerusalima. Jevreji, skloni kompromisu, otvorili su mu vrata grada i dozvolili mu da činodejstvuje u “Solomonovom hramu”. Kao gest poltronstva ili mudrosti, te godine su svoj muškoj deci, koja su se rodila – dali ime Aleksandar. Veliki Aleksandar je došao i pred feničanske gradove Tir i Sidon, koji nisu želeli da mu se poklone, pa ih je razorio i veliki deo naroda pobio. Podsetio bih, da su Feničani već tada, imali svoje trgovinske ispostave svuda po Mediteranu, a da su glavne bile Kartagina i Marselj. Razaranjem države Fenikije ovaj narod se vremenom priklonio jevrejskoj veri. Da pojasnim i Kartaginjani su vremenom postali “Jevreji”, a oni su kasnije otišli u Španiju gde su od njih nastali Sefardi... znači, i Feničani i Kartaginjani su Dinarske rase, znači Srbi, koji su primili jevrejsku veru – a od njih su nastali španski Jevreji – Sefardi, koji pišu i govore jezik “ladino”.
Aškenazi (Hazari) koriste kroz istoriju jezik koji zovu “jidiš“. To je dokaz da ni Sefardi, ni Aškenazi nisu Jevreji po genetici, već po opredeljenju, jer da su Jevreji oni bi govorili hebrejski. Jevrejstvo je politička i ideološka odrednica, manje verska, jer možete biti to iako niste vernik. Za mnoge ljude to je profesija. Da zaključimo, oni što se predstavljaju imenom Jevreja stvarni su gospodari novca i političke moći. Oni iz senke vladaju političarima svih opcija, oni su tužioci ali i sudije svetu. Oni određuju šta je dobro,a šta loše. Protiv njih je kažnjivo reći bilo šta oni samo vole pohvale i sažaljenja.

Pogledajte knjigu


• A Sefardi?
– Sefardi su se vratili na Balkan, jasno su se deklarisali kao Srbi – Mojsijeve vere i većinom su dali veliki doprinos razvoju svoje nove-stare otadžbine – Srbije. Napomenuo bih da su mnogi Sefardi bili veliki junaci u Balkanskim ratovima i u Prvom svetskom ratu. Lično mislim da bi u ovom trenutku poboljšanje odnosa sa Sefardima, današnjim Izraelcima, bio ključ za boljitak Srbije. Izrael je izdat od američkih Hazara i lagano ga puštaju niz vodu. Hazari će u budućnosti obnoviti Hazariju, a Sefardi maštaju da se vrate na Balkan odakle su rodom.


• Srbima nisu naklonjeni vladari iz senke. Da li je to jedini uzrok naše sudbine?
– Naši problemi jednim delom nastaju iz srpskog mentaliteta koji je velikim delom “Dinarski”. Daću vam primer: kada Srbinu dođe sin iz vojske, on ga zagrli, odvede na imanje ili fabriku i tamo mu kaže: “Sine, sve će ovo biti tvoje kada ja umrem”. A šta radi Jevrejin u takvoj situaciji? On zagrli sina i kaže mu: “Sine, sve je ovo tvoje, jaću ti pomagati”. Gde je razlika? Srbinov sin će nastaviti očev posao ako je spretan i pametan, a sin pomenutog Jevreja odmah nastavlja očev posao uz njegovu podršku. Znači, svaki Srbin kreće od nule, a Jevrejin se oslanja na oca, dedu, pradedu. Jevrejska formula je bolja, jer otac daje iskustvo, veze i kapital, a sin energiju i invenstivnost. Udruženi oni su sila. U isto vreme sin shvata da je otac vladar iz senke i usvaja to iskustvo koje prenosi na drugo pokolenje, ali i na praktičan život – politiku. Poenta je da mi Srbi počnemo da mislimo ekonomski i vremenski unapred. Moramo da planiramo budućnost porodice i države. Da bi to postigli potrebno je da znamo cilj i da za taj i takav cilj unapred stvaramo veze. Taj pristup je važan i za porodicu ali i za državu. Naš cilj mora biti da u budućnosti ostvarimo savez srpskih država a da u isto vreme očuvamo ono što imamo.

Pogledajte knjigu


• Neminovno se postavlja pitanje kako da sačuvamo Kosovo i Metohiju?
– Najvažnije je da se ne predamo u svom srcu i u svojoj duši. Pogledajmo kako su sličan problem rešili Jevreji, Hrvati i Albanci. Jevreji su se skoro dve hiljade godina pozdravljali sa rečenicom “Dogodine u Jerusalimu”. Zatim su uz pomoć osvajanja tadašnjih centara moći – iznutra, došli do cilja. Proterali su Palestince, naterali Aškenaze, uz pomoć Hitlera, da se nastane u današnjem Izraelu i onda su oni Sefardi – došli. Hrvati su na Kongresu katolika 1900. godine u Zagrebu rešili da jednu trećinu Srba proteraju, jednu pobiju, a treću trećinu pokatoliče. Plan su realizovali uz pomoć Pavelića, Tita i Tuđmana, i to sve od 1941. do 1995. godine. Kao što znate za zločine nikada nisu odgovarali. Posle Drugog svetskog rata iako su izašli kao gubitnici proširili su svoju teritoriju za Istru i Baranju. Posle rata iz Istre su Hrvati proterali 350 hiljada Italijana, a tokom Drugog svetskog rata pobili su više od 700 hiljada Srba. Nisu odgovarali na za “Bljesak”, ni za “Oluju” iako su tada proterali više od 250 hiljada Srba. Za zločine nisu odgovarali, zato što su oni – Hrvati njihovi. Kad kažem njihovi mislim “zapadni” katolički zločinci. Kada “zapadnjaci” ubijaju “istočnjake”, pravoslavce Srbe, Ruse, Grke – onda je to pozitivno – to je trebljenje gamadi. To i ovaj nakaradni sud u Hagu “dokazuje”. Albanci zločinci se puštaju iz Haga na slobodu da bi učestvovali u pregovorima o statusu Kosova i Metohije. Znači terorizam u ime zapada je pozitivan i dobar, a terorizam protiv zapada je planetarno zlo. Hrvati očigledno imaju licencu za ubijanje Srba, a dobili su je od Zapada. Oko ovoga nema pregovora.

Pogledajte knjigu

 

Srbe udaljavaju od mora


• Gospodine Lučiću, možete nam nešto reći o poreklu Albanaca?
– Albanci su jedno divlje pleme iz područja južno od Hazarije, a severno od Irana. Oni nisu Iliri, oni su Albanci i naseljeni su u 11. veku u regionu Skadra. U Evropu ih je doveo, prvo na Siciliju, arapski kalifat. Državu su dobili tek na Londonskoj konferenciji 1913. godine. Njihovi patroni su u prvom planu bili Austrija i Nemačka, a u senci Britanija. Razlog za stvaranje ove nakaze od države bio je odbijanje, udaljavanje Srba od Jadranskog mora. Secesijom Kosmeta i amputiranje zapadne Makedonije, gde su sada Albanci većina, takođe je u pozadini ideja i namera odbijanja Srba od pravca prema Solunu i naravno smanjenje pravoslavne Makedonije. Ekonomski motor ovog pokreta je u poslu sa drogom – koji je očigledno legalno sredstvo u politici za stvaranje “para država”. Metod stvaranja ovih albanskih država je terorizam. kao što vidimo. Zapad podržava taj terorizam

Pogledajte knjigu


• Šta se nameće kao zaključak iz ovih Vaših razmatranja?
– Jasni su metodi osvajanja cilja. Kod Hrvata to je tri puta tri, pokolj-pokrštavanje-proterivanje. Metod Jevreja je osvajanje vanistitucionalnih centara moći. A metod Albanaca je terorizam i proizvodnja velikih para kojima se kupuju lobisti u Americi i Britaniji – znači u zemljama “Talasokratije”. Mora nam već jednom biti jasno da se svetska politika ne bazira na istini, pravdi i poštenju već na nemoralu. Hrvati, Мuslimani, Albanci svi su činili kontinuirane zločine protiv Srba, a svi su postali miljenici Zapada, “Talasokratije”, skrivenih centara moći.


• Zašto?
– Zato što je svet danas podeljen na Rusiju i Zapad. Namerno kažem Rusiju, a ne Istok, jer se Istok često koristi protiv Rusije. I pošto je Rusija cilj sa Sibirom kao budućom kolonijom SAD, a Srbija je kao pravoslavna slovenska država prva žrtva tog pohod na Istok. Zapad smatra da je neprijatelj mog neprijatelja i moj neprijatelj i zato su svi naši (srpski neprijatelji) udruženi i imaju pravo da nekažnjeno ubijaju.

Pogledajte knjigu


• Apetiti Hrvata i Albanaca nisu zadovoljeni?
– Hrvati žele da se graniče sa Rumunijom, to znači da će uz pomoć Mađara, Rumuna i u pozadini Nemaca – raditi na secesiji Vojvodine. Taj posao će se raditi kroz “demokratsku” formulu. Evropska unija želi da Kosmet preda Albancima i ima nameru kada primi Srbiju u svoj trbuh, da otme Vojvodinu kroz formu regionalizacije. Partner u tome im je autonomaška grupacija bivših komunista, a sadašnjih navodnih demokrata, sa trabantima oko Čanka. Secesija Vojvodine je priprema obnove Austrougarske, kao proširene zone Nemačke, kada se Evropska unija raspadne. Naravno, iza svega je i ekonomski interes “Zapada”, zapravo “Talasokratije”, ili još preciznije “mega-bankara. Kosmet ima rudna bogatsva koja će pripasti onima koji Albancima daju još jednu državu. Vojvodina je bitna zbog plovnog toka Dunava, koji je žila kucavica za Veliku Nemačku. Dunav povezuje ovu zemlju sa Crnim morem i Kaspijskim regionom punim nafte. Parčanje Srbije je najeftinije u geostrateškim podmirivanjima Anglo – Amerikanaca i Nemaca. Ekonomski interes moćnih je merilo “pravde”. Trag novca otkriva nam metod rada. Novac je crna magija, on menja ljude, narode, utiče na istoriju. Planetom Zemljom ne vlada ni ideja, ni Bog već novac.

Pogledajte knjigu

Šta bi Lazar rekao danas


•Vratimo se sebi, vratimo se Srbiji...

– Crno nam se piše, nalazimo se u dilemi kao knez Lazar, da li da se opredelimo za “carstvo nebesko” ili zemaljsko. Zapad nas tuče jer misli da smo Istok, Istok nas ne brani jer misli da smo uprli oči na Zapad. Šta nam dakle valja činiti? 1. Ako ostanemo nesvrstani bićemo smrskani. 2. Ako se priključimo Zapadu moraćemo da ginemo za njih na Istoku. 3. Ako budemo vojska zapada bićemo prvi na udaru muslimana u njihovom ratu protiv Zapada. Sada nas muslimani “umereno” mrze, zbog rata u Bosni i na Kosmetu, ali nas i umereno simpatišu jer smo ratovali protiv Zapada. 4. Rusija će gledati da ostane van sukoba Zapada i Istoka i gurnuće Zapad da se sam tuče sa islamom. Rusija će sebe proglasiti Severom, da ne bi bila Istok. Nama mora biti jasno da u slučaju rata Rusija neće vojno štititi Srbe. 5. Britanija, SAD i sateliti bili su protiv Srba – kao ekspoziture Rusa. Sada kada imaju režim koji su instalirali u Srbiji sa njim mogu igrati novu igru i pretvoriti Srbiju u svoju vojnu pesnicu na Balkanu, a protiv muslimana, a ako zatreba i protiv neposlušne Evrope. Uzgred rečeno, savezništvo “Talasokratije” (Britanija i SAD) sa muslimanima na Balkanu – bilo je samo alibi pred drugim muslimanima zbog bezrezervne podrške Izraelu. Dok je bio rat Srba i muslimana na Balkanu bio je mir oko i u Izraelu. Kada je rat na Balkanu stao krenuo je na Bliskom istoku. Da zaključimo. Rusija se neće uključiti u rat sa muslimanima jer zna da je to klopka. Iza čečenskog – islamskog terorizma stajala je CIA. Kina će davati logistiku muslimanima iz potaje, ali će želeti da ostane po strani, pazeći da CIA ne digne na ustanak preko 30 miliona muslimana – Kineza. Rat protiv muslimana smislili su sami Aškenazi u Londonu i Vašingtonu još davno. Rat je definisao Albert Pajk u XIX veku koji je bio vrhunski mason u SAD, a stvar je obznanio u XX veku Rabin Rabinović na Kongresu rabina u Bukureštu 1957. godine. Znači, rat je planiran u XIX veku a realizuje se u XXI veku. To se zove planiranje. No, rat nije cilj, on je sredstvo.


Molim Vas da suzimo vizuru na Srbiju.
– Rotšildovi ljudi su svuda. Glavni agent od uticaja je Aškenaz (Hazar) mađarski špekulant Đerđ Soroš. Na području Kosmeta su mu glavni saveznici Bexet Pacoli, Ekrem Luka i Veton Suroi. U Crnoj Gori mu je marioneta Milo Đukanović, a u Srbiji Boris Tadić, Bogoljub Karić, Nenad Čanak, Čeda Jovanović. Oko njih su savetnici korektori iz MI-6, MOSAD-a, CIA-e... Neki su Srbi, neki to nisu. “Slobodni mediji” su ekspozitura političkog mišljenja braće Rotšild i njihove grupacije. Znači, “slobodni mediji” su samo transmisija volje onih koji stvaraju “vrli novi svet”. Braća Jakob i Edmund Rotšild nisu kraljevi “Jevreja”, oni su bankari “kraljeva”, “predsednika”, “revolucionara”... Oni su njihovi finansijeri i oni im preko raznih fondova daju novac za kampanje. Oni ih dovode na vlast, drže ih na vlasti i ruše, i opet dovode nove svoje ljude.

Pogledajte knjigu


Opet da ginemo za okupatora


•Postoji li novi scenario obrta, preokreta a da je u korist Srbije?
– Jedan od tvoraca skrivene globalne geopolitike Henri Kisindžer (Hazar) ima jednu misao koja nam otkriva mogućnost “kopernikanskog obrta” u budućnosti Srbije, ona glasi “opasno je biti neprijatelj Amerike, ali je još gore biti njen prijatelj”. To znači, Bošnjaci i Albanci, koji su imali privilegiju da ubijaju Srbe, mogu doći u poziciju da uđu u paket sa većinom muslimana koji će dobiti etiketu “islamski fašisti”.
Kao što smo spoznali da je Treći svetski rat uperen sa namerom da se pobede muslimani oko Izraela, taj pir lako može da se proširi i na Balkan. Američke trupe postaće meta teroristima. U tom slučaju Srbi ponovo postaju dobri momci. Taj scenario je viđen. Pragmatizam vladara iz senke je očigledan tako da su njihovi potezi predvidljivi. Američki uslovi za promenu politke su precizni: 1. Koliko specijalaca Srbija može da da, a koji bi se upotrebili protiv neprijatelja SAD u Evropi i Aziji? 2. Da li Srbija može da obnovi svoju obaveštajnu mrežu u Evropi i u odnosu na muslimane na Balkanu?


• Evropa im je sumnjiva?!
– Srbi treba obaveštajno da kontrolišu Staru damu Evropu, i po potrebi guše pobune i sukobe u pozadini Evrope. Ove dve ideje odavno se krčkaju u loncu vladara iz senke. Plasirane su preko srpskih masona i templara. Logika je pragmatična, Amerikanci u vojnom smislu jedino imaju poverenja u Poljsku i Izrael. Most sa dva stuba je nedovoljno stabilan i zato će oni brzo podići stub u Srbiji. Da bi se to realizovala u našu korist mi moramo da tražimo ono što je naše, Kosmet bez islamskih fašista i Bosnu bez terorista. Da pojasnim, ako krenemo tim puitem – vazala, onda to treba i da naplatimo. Amerikance to i ovako ništa ne košta jer će nam dati naše. Zato su nam i uzeli. Ako prihvatimo ovu ponudu kajaćemo se. Ako je ne prihvatimo kajaćemo se još više. Amerikanci su tajno ponudili platu od po 100 hiljada dolara za naše vojnike za iskustvom za godinu dana vojevanja, plus osiguranje. Specijalci bi dobijali – više.


• Danak u krvi!? Sloboda i država se opet stvaraju krvlju.
– Tačno. Moguće je da je i ova ponuda prevara. Ali u “novom svetskom poretku” biće mesta samo za gospodare i robove. Namera gospodara je i da većinu stanovništva eliminiše sa Planete. Genocid je zvanična politika. Srbi su odavnoi u tom programu i za Srbe taj program nikada nije ni stao.
rasrbljavanje Evrope je proces koji traje 8.000 godina. Srbima su prvo uzeli ime, istoriju i pismo. Zatim su nam nametnuli novo ime, “Sloven” skratili istoriju i umesto “srbice” nametnuli ćirilicu. Ideja Jugoslavije bila je prevara. Pokušajmo da propast pretvorimo mudrošću u pobedu. Posmatrajmo i pratimo šta se sprema. Treći svetski rat je počeo. Merimo ko će pobediti i priključimo se pobedniku. Budimo manipulatori, a ne objekat manipulacije. Za to vreme poboljšajmo natalitet i zarađujmo pare i čekajmo svoju priliku za preokret, jer žilava je srpska nada.
Slavoljub Veselinović

Ostali intervjui Dejana Lučića:

 

eXTReMe Tracker

Search Engine Optimization and Free Submission